3G-s iPhone 30 ezerért – vagy 105 ezerért

| kategória: mobil, tech | téma: , |

Kétszer gyorsabb, fele annyiért – ezzel a szöveggel hirdeti az új, 3G-s iPhone-t az USÁ-ban az AT&T, amely a 8 GB memóriával felszerelt “alapmodellt” 199$-ért, azaz mintegy 30 ezer forintért adja. A nagyobb, 16GB-os darab már 45 ezer forint (299$).

Kétszer gyorsabb, 2 évért

Mindezt persze csak akkor, ha 2 éves hűségnyilatkozatot teszünk (akár új előfizetésre, akár a meglévőt hosszabbítjuk meg azzal. (Ez utóbbit persze csak akkor tehetjük meg, ha “alkalmasak vagyunk” erre, ám a WebWorkerDaily beszámolója szerint az alkalmasság feltételeit még nem definiálta a cég.)

Ha nem vagyunk alkalmasak, így nem tudjuk 2 évvel megtoldani előfizetői hűségünket, akkor már 399$-ba, 60 ezer forintba kerül a 8GB-os, a dupla ennyi memóriával felszerelt modell pedig 75 ezerbe – szintén plusz 2 év hűség vállalása esetén.

A cég meglévő ügyfeleként, ha alkalmasnak sem nyilvánítanak minket, ráadásul 2 év hűséget sem vállalunk, akkor 599 vagy 699 dollárba, azaz 90 ezer vagy 105 ezer forintba került a kizárólag az AT&T kártyáit befogadó iPhone.

Örülnénk mi ennek

A történet már csak azért is érdekes, mert a hazai bevezetés kapcsán már többször felmerült, hogy komoly kötelezettségvállalásokkal lesz csak elérhető áron iPhone. Nos, a 2 éves hűségnyilatkozat abszolút nem számít nagy megkötöttségnek, ha ezen felül nem kell még mondjuk egy 5-6 ezer forintos internet-előfizetésre is (!) 2 éves jegyet váltsunk.

A 3G-s iPhone egyébként 10 nap múlva, július 11-én kerül forgalomban nem csak az USÁ-ban, hanem Ausztriában, Németországban és Hollandiában is. Horvátországban, Csehországban, Magyarországon, Lengyelországban és Szlovákiában később, de még az idén a boltokba kerül az iPhone.

Akármikor is vezesse be, 2 év hűségnyilatkozatért és 30 ezer forintos kedvező árért cserébe elég sok új ügyfelet szerezne magának a T-Mobile.