Megújult a T-Mobile weboldala

| kategória: web | téma: |

Az iPhone megjelenését választotta a T-Mobile oldala megújításának határidejére is. A változás nem nagy (hanem kicsi), de az iránya sajnos szinte sehova nem mutat. Szóval ahogy frissíti az ember az oldalt, úgy áll össze a CSS meg a kinézet, ami egyre barátságosabb. Pontosabban sokban még mindig nem különbözik a korábbi T-Mobile-oldaltól, de legalább így nem egy szétesett romhalmaz látszatát kelti, mint az előbb. Már kezdtem megijedni. Végül az egész új oldal – hogy is szokás mondani – letisztultabb lett.

Érdekes, hogy a T-Mobile minden országban másmilyen honlappal van jelen, amelyek azonban valahogy mindig kihozhatók egymás egyik-másik elemének keverékéből. Kivételt képez persze az amerikai szájt, ami a többitől eltérően valahogy nagyon “amerikai”. Elrettentésként a szlovák oldalt ajánlom, a jobbak pedig a német és a brit télapok. De a legjobb talán az osztrák.

A legviccesebb talán az, hogy majdnem mindegyik mobilos T-oldalnak más a faviconja is. Íme. (A két utolsó előtti ugyanolyan a német és a brit, a középső, egészen érdekes a horvát.)