Az iWiW díjcsomag meg az anyja [update1, 2]

| kategória: próba/tipp, web | téma: , , | 9 hozzászólás

Kerestem volna egyik ismerős státuszban lévő ismerősömet az iWiW-en. Mivel nincs az első 24 között, így lapoznom kellett. Mivel a lapozást is keresésnek értelmezi a rendszer (a háttérben egy -tól -ig szűrés fut le), így fordulhatott elő egy elég bunkó hiba. Ezt az okozza, hogy vééhéletlen be van pipálva default keresési feltételként, hogy csak azok között az ismerőseink között keressen a rendszer, aki iWiWdíjcsomag-képes (tehát aki hitelesítette a mobilszámát).

Na most kereséskor még csak oké, hogy a szűkít gomb megnyomása előtt kiveszi az ember a pipát (ezt idáig fogjuk fel a díjcsomag erős marketingjének), de azért lapozáskor egyáltalán nem feltűnő és/vagy kézre eső helyen van a dolog.

Mondjuk a név alapú kereséskor is meglepődtem, amikor már a 3. névre adta azt ki, hogy nincs találat. Aztán észrevettem. De csak aztán, soká.

Szóval bunkóság.

Update1 Jé, ismét félkész “fejlesztés” tanúi lehettünk, azóta megszerelték, és így lapozáskor nem veszi figyelembe a rendszer.

Update2 Na, most pedig eltűnt az egész iWiW díjcsomagos szűrési lehetőség, szóval akkor sem lehet rá szűrni, ha közben beleszerettünk a funkcióba. Great.