Drámai: Újabb remek fejlesztés az iWiW-en!

| kategória: web | téma: |

Elhatároztam, hogy csakazértis alapon minden kiváló fejlesztést szóvá fogok tenni, amely az iWiW körül történik. Néhányórás üzenetfunkció-dizabilitás után kiírták, hogy hát, baj van, aztán tényleg az volt, még egy fél napig.

Mint azt valószínűleg sokan tapasztaltátok, október 17-én péntek hajnalban leállt az Üzenetek funkció, ezt csak kora délutánra sikerült helyreállítani. A problémát több hardverelem együttes meghibásodása okozta, amelyek cseréje és javítása után az előző nap hajnali adatbázis-mentésből kellett visszaállítanunk az üzeneteket. Sajnálatos módon ezért az október 16-án napközben írt személyes-, kör- és klubüzenetek jelentős többsége elveszett, és kicsi az esély, hogy maradéktalanul helyre tudjuk állítani azokat. Az okozott kellemetlenségért elnézéseteket kérjük, mindent megteszünk annak érdekében, hogy többet ilyen ne fordulhasson elő. Megértéseteket köszönjük.

Szívesen. Most már csak azt kéne elintézni, hogy ne jelezze azt folyton a rendszer, hogy van egy olvasatlan üzenet, miközben nincsen. Remélem, hogy sikerül ismét megjavítani majd több hardverelemet, amelyek együttes meghibásodása okozhatja ezt a parajelenséget.