Blogter szubjektív

| kategória: web | téma: , |

Résztvettem már 1-2 megújulási folyamatban. Az egyik éppen olyan jelentősségű volt, mint amilyen most a Blogteren zajlik, azaz teljes átalakulás kívül-belül. A szó lehető legszorosabb értelmében éjjel-nappal dolgoztunk szájmonnal, ő a programozói részét, én meg az ezen kívüli feladatokat végeztem.

De elszámoltuk magunkat. Nem úgy, nem annyi idő alatt és nem olyan dolgok történtek az átalakulás utolsónak szánt estéjén, mint ahogy azt mi terveztük.

Aztán 5 órakor úgy döntöttünk, hogy akkor nem ma lesz az átalakulás. Most alszunk 3-4 órát, aztán folytatjuk a munkálatokat, és akkor majd szombatra újulunk meg, nem péntekre.

A történetnek nincs nagy csattanója, és a tanulsága is rövid. És jé, éppen a blogom mottója. Beter ten halve gekeerd dan ten dele gedwaald. Azaz: jobb az út feléről visszafordulni, mintsem rossz helyre érni. Sajnálom, hogy a Blogter-átalakulás levezérlőinek ez nem jutott ma hajnalban eszébe.

Illetve: sajnálják ők. A csöppet sem boldog szülinapot és a rossz szájízt, amivel a webes társadalom kénytelen-kelletlen néz most a Blogter megújulására.

Az irány egyébként kifejezetten előremutató, bár nem web 7.3-as. De az idő majd a hibákat meg ezt a számozási problémát is megoldja.