Te mit használsz az iWiW-en?

| kategória: szociál, web | téma: | 9 hozzászólás

Az iWiW főoldalán lévő Gépház üzen ablakot becsukva tartottam már egy ideje, mivel általában hülyeségekkel volt tele, azzal is megkésve. Nem kellett volna? Az előbbi iWiW-es felfedezésem ugyanis nem volt ám mindenkinek új, a funkció már 3-4 hete működik.

A kései híradásról kese találó Passz(ív)iWiWesek című posztja jutott eszembe, melyben azt írja le, hogy ismerősei közül gyakorlatilag senki nem használja az iWiW új, képekkel kapcsolatos funkcióit (képkomment, ismerős bejelölése képen, stb). Saját mai tapasztalatomból kiindulva merült fel bennem, hogy sokan lehet, hogy nem is tudnak bizonyos új funkciókról.

Be kell valljam, hogy bár újabban rendszeresen nézem az üzenőfalat is, még sosem láttam olyat, hogy egy ismerősöm használná mondjuk azt a lehetőséget, hogy sms-ben tud üzenetet küldeni a falra. Bár ismerek olyat, aki ismer olyat, aki már látta.

Ti használjátok valamelyik új, képes funkciót? Esetleg üzentek mobilról az üzenőfalra? A miértekre is kíváncsi vagyok, akár igen a válasz, akár nem.