Blogter: amikor a kommunikáció már kevés

| kategória: web | téma: |

Megfelelő kommunikációval sok dolgot meg lehet oldani. Sokszor már az is segít, ha egyáltalán van kommunikáció. Így mindenképpen pozitív lépésnek kell értékeljem a Blogter legutóbbi elhatározását: heti összefoglalókban mutatják meg a felhasználóknak, hogy egy hét alatt milyen fejlesztéseket vittek véghez.

De.

Azannya!
Több hetes gebaszolás után MÍÍÍTING kellett ahhoz, hogy észrevegyétek, milyen kétségbeesetten próbál itt a nép minden módon KOMMUNIKÁLNI veletek, s hogy rájöjjetek, hogy igen, ez nem hülyeség?

Így szól a hirdetményükhöz érkezett első hozzászólás. És tényleg: ezért nem szerencsés kizárólagosan meeting-alapokra helyezni a workflowt, mert ha ekkora hatalmas problémák vannak usability terén, akkor a user nem lesz satisfied, hiába a jó team.

Rettentő kevés a kommunikáció akkor, amikor 21 nap után még mindig nem tudunk írni a társszerzős blogunkba. Exportálni sem tudjuk, bár ezt soha nem is tudtuk. (Hab a tortán: 1-2 napig egy teljesen más blog volt a helyén.)

A “nem jogos a reklamációk nagyrésze, hiszen folyamatosan rajta vagyunk a javításokon” véleményfonalat 21 nap után inkább el kellene hallgattatni, meg kéne szüntetni, fel kéne számolni. Kevés a kommunikáció, kevés a szándék és (már) kevés a fejlesztés is.

Erőteljes tesztelésben vagyunk, ha minden jól megy, ma este 10 órától elkezdünk átállni az új Blogter rendszerre.

Olvashattuk 19-én este. Azt hiszem, abban megegyezhetünk: nem ment minden jól. Sajnos.