Stílust váltott az ország másik! vezető blogszolgáltatója

| kategória: web | téma: , |

A hétvégi sajnálatos események után mára egészen máshogy áll a felhasználóihoz az Inda/Blog.hu, ami igazán dicséretes. Mind a kommunikáció stílusa, mind a tartalma eléggé barátságosnak mondható.

Mivel sok helyről jeleztétek, hogy aggódtok a kommentezők számának visszaesésétől, külön mérjük azoknak a blogoknak a kommentszámait, ahol eddig lehetett belépés nélkül is hozzászólni, illetve kiemelten figyeljük a kis blogok kommentforgalmát. Ha az aggodalmak beigazolódnak, reagálni fogunk.

Ilyeneket ritkán olvasni a magyar ugaron. Az ügyről egyébként az a véleményem, hogy akinek nem ér meg a hozzászólás annyit, hogy életében egyszer kitöltsön egy regisztrációs formot, az valószínűleg nem is nagyon akar semmit mondani. A saját tapasztalat pedig azt mutatja, hogy nem nagyon esett a kommentek száma.

A másik pozitív tapasztalatom az volt, hogy írtam e-mailt Google Barátkonnektor blog.hu-s applikálásának ügyében, és jéé, válaszoltak. Ezt azért kell ennyire kiemelni/megbecsülni, mert a Blogterhez kétszer intéztem e-mailes kér(d)ést (egyiket formon), és még mindig nem kaptam már rá választ.

Az igazságérzetem megkövetelte, hogy szétnézzek a Blogteren is, amely – számomra legalábbis – újabban “Magyarország egyik vezető blogszolgáltatója”. (Vót’ valamikor.)

Megnéztem a korábban beígért heti összefoglalót. A jó hír az, hogy tényleg van és nagyon korrekt. A rossz az, hogy az összes felsorolt javítást én csak akkor tudtam volna élvezni, ha lehetne írni az ottani blogunkba. Mint ahogy nem lehet. És leírom ezredjére is: immár 26 napja.