Egy téli álmot alvó sportblog és az NB1.hu

| kategória: médiailag, web | téma: , , |

Emlékszünk még a Zoom tavaly indult sportblogjára? Nem? Hát, nem csoda.

Azt már a tavaly novemberi induláskor sem értettem, hogy egy főleg NB1-es magyar focival foglalkozó blog miért éppen az őszi szezon utolsó mérkőzése előtt 2 nappal indul. Bár különösebben egyáltalán nem érdekel a foci, de az imént véletlen belebotlottam a téli álmot alvó Drukker blogba.

A novemberi beharangozótól kissé eltérni látszik a 3 hónap után a második bejegyzésével jelentkező blog tematikája. Bár NB1-es forduló volt most hétvégén, erről a Drukkeren sajnos egy szó nem esett.

Az új bejegyzés tanúsága szerint ezentúl a Bajnokok Ligája meccseit is megtippelik, bár az “is” eddig kicsit túlzásnak tűnik. Amúgy a kedden lejátszott 4 BL-meccs tippjei közül egy sem jött be, de nyilván nem ezen fog múlni a blog sorsa.

Ha már internet, foci és BL, akkor érdemes megjegyezni, hogy az igen komoly sportos oldalnak számító NB1.hu-n a bejegyzés írásának pillanatában, azaz a meccsek vége után 3 órával sincs fenn az eredmény. Ez persze nem is annyira csoda annak tekintetében, amit minap tudtunk meg a magyar sportújságírók tudósítási módszereinek egyikéről.

Mindenesetre én szurkolok. Mindenkinek.