Írd jegyzettömbbe, menj szembe a trendekkel!

| kategória: web | téma: |

DoitDoitDone! Egyszerű felület néhány szkinnel. A csíkos- és a “kockás” füzetek szerelmesei is megtalálják az ízlésüknek való listastílust. A létrehozott lista megosztható, csak olvasásra és szerkesztői jogokkal is.

Gmail Tasks Úgyis kezd üzenetközponttá válni a Gmail, hagyjunk bátran saját magunknak is üzeneteket. A Labs-ból aktiválható funkció a Contacts alatt eredményez egy Tasks menüpontot, melyet megnyomva a jobb alsó sarokban bukkan elő egy barátságos, sokfunkciós feladatkezelő. Az egyetlen hibája talán az, hogy bár a Gmailből ki- majd visszalépve ott marad a helyén, ugyanez a Gmail egyszerű bezárása, majd újranyitása esetében nem érvényes. Így valahova külön fel kell írjuk a feladatot: megnyitni a feladatkezelőt:)

Jegyzettömb A tennivalók nyilvántartásának egyik régi, ám kétségkívül legegyszerűbb és a gépet a legkevésbé megerőltető módja egy valami.txt nevű szövegfájl vezetése. Ezzel a módszerrel akár külön listákat is vezethetünk, ehhez mindössze egy tennivaló nevű mappát kell létrehozni, majd ebben külön tarthatunk háztartás.txt, olvasnivaló.txt és egyéb listákat. Ha elvégeztünk egy feladatot, akkor egyszerű módszerrel (sor kijelölése, majd del gomb) törölhetjük azt a listából. Trükkös!