Új(ra) korlátlan mobilnet a Pannonnál – korlátokkal

| kategória: tech | téma: , |

A Pannon két és fél hónapig kínált korlátlan mobilnetet. Akkor “a hálózat leterheltségétől függően” napokra/hetekre le-lekorlátozták néhány felhasználó sávszélességét, majd február 1-jével be is fejezték a forgalmi korlát nélküli csomagok árusítását.

Tegnaptól újra itt az “internet éjjel-nappal”, melynek akciós oldalán kiemelve hirdetik, hogy “fix havidíjért netezhetsz, amennyit csak akarsz”. Ez a fix havidíj megegyezik a korábbi, 5990 forintossal, de azt rögtön hozzáteszik: az áfaváltozás miatt július 1-jétől már 6240 forintra emelkedik a havi tarifa.

1 és 2 éves hűségnyilatkozat aláírásáért is ingyen adják a modemet, az utóbbi esetben pedig fél évig fél áron jár a net.

Feltéve, ha…

Az ajánlat persze csak “normál felhasználás” mellett korlátlan, amit rögtön definiálnak is.

weboldalak böngészése, e-mailek küldése és fogadása, online vásárlás, bankolás, chatelés, kisebb méretű fájlok továbbítása, online internetes kommunikációs eszközök (pl. MSN) használata, játékok hálózati futtatása, online felületen megjelenő multimédiás tartalom alkalomszerű megtekintése

Az “online internetes kommunikációs eszközök” megfogalmazás szépségén túl felfigyelhetünk két érdekességre. Egyrészt csak kisebb méretű fájlokat továbbíthatunk, másrészt csak alkalomszerűen nézhetünk például YouTube-on videót. Nem hiszem, hogy a mai nethasználat mellett ezek a feltételek a “normál” vagy az “átlagos” kategóriába tartoznának.

Akit ezzel együtt is érdekel a korlátlan Pannon-net, nem árt siessen, mert az akció csak június 30-áig tart.

Amire mindenképpen jó ez a régi-új csomag: most már legalább kétesélyes, hogy ki is a piacvezető.

Ajánlat
Más szolgáltatók + a Pannon további kínálata a Techneten írt mobilnet-körképemben