Desire

| kategória: mobil | téma: , , | 7 hozzászólás

Beszereztem egy HTC Desire-t. Hogy miért éppen ezt? Például egy webes és egy mobilos kolléga tapasztalaton (nem csak a specifikáción) alapuló véleménye miatt. És persze megannyi külföldi teszten is végigrágtam magam. Ha én olvasnám, amit éppen írok, első kérdésem egy korábbi posztomra vonatkozna, amelyben az okostelefon-korszakom esetleges végéről elmélkedtem. Akkor nem zártam ki, hogy vége lenne, most viszont egyelőre ki kell zárjam, úgy tűnik… 🙂

Az eddigi tapasztalatok nagyon jók. Tényleg minden azonnal megtörténik (1 GHz-nél szégyen is lenne másként), a böngésző profi, ahogy az egész érzés is, amit nyújt a mobil. Meglepődve tapasztaltam, hogy mennyit jelent fél col plusz a kijelzőnél. Üzenem minden 3.2-es képernyővel rendelkezőnek, hogy 3.7-tel jóval kényelmesebb minden.

Ha már így alakult, csináltam egy tudásközpontot. Ide gyűjtök össze minden olyan információt (tesztet, hírt, kérdés-választ), amelyről úgy gondolom, hogy hasznos lehet a HTC Desire jelenlegi tulajdonosainak és/vagy azoknak, akik új mobil vásárlása előtt tájékozódni szeretnének.