Nyerj egy Apple könyvet!

| kategória: etc | téma: , , |

Azt találtam ki, hogy mivel úgyis van egy felesleges példányom, elajándékozok egyet Jeffrey S. Young és William L. Simon Steve Jobs és az Apple sikertörténete című könyvéből. A linkelt posztot ismerők megnyugtatásául közlöm: nem a hiányos, hanem a teljes verziót lehet megnyerni. (Ami annyiban használt, hogy a másikból hiányzó 16 oldalt kiolvastam belőle, egyébként teljesen új.)

Hogy legyen valamiféle játék is, a könyvért indulóknak van egy dolguk: csatlakozni a tsabeeka.hu facebookos közösségéhez. Hogy meddig? Nos, az Apple 2010. június 7-én, éppen egy hónap múlva nyitja meg éves fejlesztői világkonferenciáját, melyen várhatóan hivatalossá teszik új iPhone-t. Amikor ez megtörténik, akkor én néhány órán belül felhívom valamelyik barátomat, és megkérem, hogy mondjon egy számot. Az a facebookos tag nyeri majd a könyvet, aki a tsabeeka.hu rajongóinak abban a pillanatban aktuális listáján  a számnak megfelelő sorszámmal rendelkezik. (Ha véletlen mégsem jelentik be az új iPhone-t, akkor a konferencia végén, itteni idő szerint június 11-én történik meg mindez.)

Így akármi is lesz az Apple-eseményen, valaki mindenképpen örülni fog. 🙂

[update: Az iPhone 4-et időközben bejelentették, a könyvet pedig szajmon segítségével kisorsoltam, így mindenki örülhet valaminek.]