Decemberi iPhone 4, novemberi nagy visszatérés a Telenornál

| kategória: mobil | téma: , , | 4 hozzászólás

Az információ mellé nem teszek nevet, de számomra hiteles forrásból hallottam, megosztom hát az érdeklődőkkel: az üzletekbe már kiment a mail arról, hogy a Telenor decemberben kezdi meg az iPhone 4 forgalmazását. Korábban volt egy MTI-s értesülés a november közepi kezdésről, valamint egy januári pletyka, de most nagyon úgy tűnik, hogy december lesz belőle. Az Apple-nél szokásos pénteki megjelenéssel számolva ez december 3/10/17. lehet, mindenesetre “karácsonyra már lesz”. [Update: ugyanaz a forrás nemrég szólt, hogy egyelőre tovább tartanak az Apple-Telenor tárgyalások, mint tervezték, így mégsem biztos a karácsony előtti megjelenés.]

Aki a szolgáltató üzleteiben érdeklődik, az a “Várjuk már, hogy hamarosan bejelenthessük a karácsonyi ajánlatainkat, melyekben izgalmas termékeket és szolgáltatásokat kínálunk majd ügyfeleink részére.” szöveget kapja, ha a hivatalos előírást szóról szóra betartó ügyintézővel találkozik.

Jó hír, ráadásul kérdésemre a Telenor hivatalosan is megerősítette, hogy a kínálatból immár 2 hónapja egy az egyben kikerült Sony Ericsson napokon belül visszakerül az árlistára. A névtelenségbe burkolózó forrásom szerint Xperia X8, X10 mini pro, Cedar, Spiro, Yendo például már tuti lesz. Az eddigi SE-kimaradás nagyban hozzájárult a szolgáltató kínálatának HWSW által is megénekelt szűkösségéhez. (A T-Mobile-nál jelenleg 12, a Vodafone-nál 6 Sony Ericsson modell kapható.) Az eltűnés oka állítólag az volt, hogy gyártó késlekedett bizonyos szerződések, nyilatkozatok aláírásával, tehát nem a Telenoron múlt a dolog.