Itthoni álomállás bloggereknek, egy hónapra

| kategória: marketing/pr, tech | téma: | 4 hozzászólás

Szarvason valaki nemcsak érti a marketing lényegét, hanem elég ereje volt ahhoz, hogy összegyűjtse a támogatókat is a külföldön menő, itthon mindenképpen szokatlan megoldáshoz. Riszpekt neki, az ügy mögé álló helyi vállalkozóknak és képviselő-testületnek is.

Arról van szó, hogy határozott idejű, egy hónapra szóló álláslehetőséget hirdet meg hamarosan a Körös-szögi Nonprofit Kft. Tourinform Irodája. A BEOL híre szerint az állást elnyerő pályázó augusztusban hetente más-más szarvasi szállodában/panzióban lakhat és étteremben ehet – ingyen. Ha ez még nem lenne elég csábító, mellé nem alacsony, bruttó 500 ezer forintos fizetést is kap, ez (tájékoztató jelleggel) nettó 274 300 forintot jelenthet. A munka jellege miatt elképzelhető az EKHO is, ezzel számolva 407 200 forint lehet a nettó fizetés.

Mindezekért a földi javakért cserébe a leendő alkalmazottnak csupán aktívan pihennie kell: Szarvas összes turisztikai lehetőségét meg kell ismernie és ki kell próbálnia. Teljesítési igazolásként elvárás a napi egy poszt, a sok fotó és a heti egy videó készítése/megosztása. Ha jól sejtem, akkor az álláshirdetést valahol itt, a kistérség Tourinform Irodájának oldalán kell majd keresni. [Frissítés: íme a kiírás, pdf, 85 kb. Itt pedig az eredmény.]