archívum téma szerint: “lapcom”

Megvette-e az Axel Springert a Lapcom?

| kategória: médiailag, web | téma: , , |

Nem. Ezzel együtt érthető, ha valaki erre gondol, amikor a “printfüggetlennek” csúfolt, de amúgy teljesen printfüggő megyei portáljainak valamelyikét felkeresi. 6 pixel itt, 10 pixel ott, de a struktúra és minden főbb elem ugyanaz például a BEOL-on (AS) és a Délmagyaron (Lapcom).

Ezzel együtt nekem jobban tetszenek a jelenlegi Axel-megoldások a korábbinál, nyilván nem véletlen lett az új szájt olyan, amilyen. Továbbra sem jó, de legalább jobb.

Egy apró és egy kevésbé apró hibát fedeztem fel, és jeleztem az illetékeseknek: az adataim módosításánál nem lehet e-mail címet módosítani (eleve nincs is ilyen mező), illetve a regisztrált és belépett felhasználónak is captcháznia kell a hozzászólásnál.

További érdekesség az AS háza tájáról, hogy úgy hírlik, az év elejétől áthelyezték a hangsúlyt a printről az online-ra. Ezzel akár össze is függhet az, ami lehet, hogy régebben így van, de csak most vettem észre: a Webauditon már nem láthatjuk külön az egyes megyei portálok látogatottságát, csupán AS regionális network néven az összesítettet. Hm.