archívum téma szerint: “open web awards”

Kikre szavazok a 2008-as Open Web Awards-on?

| kategória: szociál, web | téma: |

Vasárnapig tartott az idei Open Web Awards jelölési fordulója, hétfőtől pedig már a továbbjutáshoz szükséges mennyiségű jelölést kapott alkalmazásokra, szájtokra és szolgáltatásokra szavazhatunk. Kategóriánként naponta egyszer lehet voksolni. Én az imént adtam le (a mai) szavazatokat. Csak olyanra voksoltam, amelyik jelöltet valóban ismerem, és legalább néhányszor használtam nagy megelégedésemre. Azt hiszem, máshogy nincs is nagyon értelme.

Itt valahol, jobbra megtaláljátok a szavazówidgetet is, ha nektek is kedvetek támad a dologhoz. Utána meg is írhatjátok, hogy kikre ment a voks (netán egy kis indoklással együtt).

Mainstream Social Networks Facebook (szavazok majd még: FriendFeed, Twitter)

Blog Plugins ShareThis

Social Networking Applications twitterfeed

Social Bookmarking Delicious

Search and Social Search Google

Photo Sharing TwitPic

Video Sharing Vimeo

Start Pages iGoogle

Music Last.fm

Wiki Wikipedia

Online Games Kongregate

Niche Social Networks Wadja

25 000+ jelölés egy hét alatt az Open Web Awards-ra

| kategória: szociál, web | téma: |

A Mashable közösségi szájtokat és szolgáltatásokat díjazó Open Web Awards versenyére egy hét alatt 25 ezer jelölés érkezett. Ez óránként 370-et, percenként 6-ot jelent.

Az eddigi legsikeresebb jelölt 3 793 szavazatot gyűjtött be, de a legtöbben csak 1-2-t. Ez azt jelenti, hogy 3-4 szavazattal bizonyos kategóriákban már tovább lehet jutni. Ám ez is jelent valamit: mindenki menjen, szavazzon kedvencére a 26-ból legalább néhány kategóriában vasárnap éjfélig, mert nem kell sok a továbbjut(tat)áshoz.